A Perfect Look

Style Report: A Perfect Look. KiKo Cosmetics.

Ben jij al fan van cosmetica merk KIKO? Mooie winkels, goede verpakkingen en niet geheel onbelangrijk: fijne producten. KIKO Milano is opgericht in 1997 door de Percassi Group en inmiddels één van de populairste Italiaanse cosmeticamerken. Met meer dan 770 winkels in 15 landen, veroveren ze de laatste jaren ook Nederland. En dat is niet zo gek. Deze professionele schoonheidsproducten zijn van zeer hoge kwaliteit en veilig te gebruiken. Innovatie, kleur en kwaliteit zijn de kenmerken.
Style Report: A Perfect Look. KiKo Cosmetics. Style Report: A Perfect Look. KiKo Cosmetics. Style Report: A Perfect Look. KiKo Cosmetics.

KIKO biedt een ruim assortiment tegen betaalbare prijzen. En de elegante verpakkingen vinden onze ogen heel fijn. Je kunt de (prachtige!) winkels van KIKO vinden in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Maastricht, Arnhem, Alkmaar, Zwolle, Zoetermeer en Amstelveen.
Style Report: A Perfect Look. KiKo Cosmetics.
KIKO staat overigens ook bekend om de geweldige limited editions. Deze herfst is dat de Neo Noir. Het design van deze collectie is van de hand van designer Ross Lovegrove. De make-up is intens. Grafische looks met een gedurfd karakter staan tegenover geraffineerde smokey eyes. Perfect voor degene die van experimenteren met kleuren houdt.

Kijk voor meer informatie op www.kikocosmetics.com.