5x Bijzonder Overnachten in Nederland

Nu een vakantie in het buitenland weinig zekerheid meer biedt is een vakantie in eigen land ook helemaal niet verkeerd. Op zoek naar bijzondere overnachtingen? Wij hebben er 5 voor je op een rij gezet!

#1. BuitenLand

Style Report: bijzonder overnachtenFoto/credit: BuitenLand

BuitenLand is een initiatief van vijf ondernemende vrienden (waaronder Floortje Dessing). In 2017 troffen zij een overwoekerd kampeerterrein aan in Drenthe. Waar vroeger ooit de stacaravans stonden die omringd waren door coniferen, verrijzen nu allerlei verschillende bijzondere huisjes.

www.buitenland.com

#2. Bij Ons

Style Report: bijzonder overnachtenFoto/credit: ©AnneToonen / Bij Ons in Groesbeek

Een halve bol om in te slapen met een transparant dak, zodat je in bed naar de sterren kunt kijken. De Dome staat op een prachtige plek met een geweldig uitzicht richting natuurgebied het Slumke en daarachter het Duitse Reichswalt.

www.bijonsingroesbeek.nl

#3. Camping Geversduin

Style Report: bijzonder overnachtenFoto/credit: Camping Geversduin

Altijd al eens op een sprookjesachtige manier willen overnachten? Logeer dan in de Hobbitwoning op Camping Geversduin! Deze hobbitwoning heeft ronde ramen, ronde deuren en ligt half onder een heuvel.

www.campinggeversduin.nl

#4. Landal Miggelenberg

Style Report: bijzonder overnachtenFoto/credit: Landal

Slapen in een boomhut, bij Landal Miggelenberg kan het! Inclusief 2 slaapkamers en glijbaan om weer naar beneden te gaan.

www.landal.nl

#5. Droomparken De Zanding

Style Report: bijzonder overnachtenFoto/credit: Droomparken De Zanding

De Tiny House is slim en sfeervol ingericht met veel natuurlijke invloeden en liggen midden in het Veluwse bos. Geschikt voor 2 personen, dus oppas voor de kinderen regelen en lekker samen een weekend weg!

www.droomparken.nl

Opmerking:
Dit artikel is niet gesponsord #nospon. Wij zoeken onze tips en foto’s altijd zorgvuldig uit. Mocht bepaalde informatie, een credit of link niet kloppen: laat het ons weten, dan passen wij het aan!