Bordspel Bankroet: weg met die poen!

Geld moet rollen! Bij het spel Bankroet kun je winnen door zo snel mogelijk al je geld uit te geven. Maak slechte keuzes, laat je verleiden om geld weg te geven.

Foto/credit: Style Report

Geef geld uit aan onzinnige zaken, geld moet tenslotte rollen. Koop bijvoorbeeld een jacuzzi voor je hond, laat een achtbaan in je achtertuin bouwen en vier je verjaardag op de maan. Zuinig zijn is voor losers! Maar kijk uit want voor je het weet krijg je weer een flinke smak geld in je schoot geworpen.

Foto/credit: Style Report

Bij dit spel maar één advies: Weg met de poen, verlies ’n miljoen! Is het gat in jouw hand groot genoeg om dit spel te winnen?

Foto/credit: Style Report

Wat een superleuk spel is dit! Ten eerste omdat je dit keer eens geld moet verliezen ipv winnen. Ten tweede omdat je geld aan de meest onzinnige dingen uit kunt geven. Ten derde is het heel leuk vormgegeven!

Foto/credit: Style Report

Adviesleeftijd is vanaf 8 jaar. Met vier personen ben je zeker wel een uur bezig, maar het blijft een boeiend en gezellig spel. Er is een casino, racebaan, veiling en de beurs. Overal kun je geld verliezen of, als het tegenzit, winnen. De opdrachten zijn vaak hilarisch, waardoor het een spel is waar veel in gelachen wordt!

Foto/credit: Style Report

Favoriet spel hier en daarom ook echt een aanrader voor de feestdagen! Te koop bij o.a. Bol.com en Intertoys.

Opmerking
Voor het schrijven van dit artikel heeft Style Report een product ontvangen. Ons enthousiasme over dit product klopt helemaal, wij plaatsen alleen artikelen van producten waar wij volledig achter staan. Foto’s zijn gemaakt door Style Report, tenzij anders aangegeven onder de foto.