De leukste uitjes in de herfstvakantie

De herfstvakantie is een tijd om lekker te ontspannen en leuke dingen te doen met het gezin. Maar wat zijn nu de leukste uitjes met kinderen? Hier een aantal tips!

Lego World in Utrecht

Bewonder levensgrote LEGO® bouwwerken, kom kijken naar echte hologrammen in de NINJAGO grot en dans mee met de Friends-meiden. Overwin de stormbaan van Spidey, ga in de Friends VR wereld of op de foto met Z Blob! Er is voor iedereen wat cools op deze 20ste verjaardag editie. Te bezoeken van 18 t/m 24 oktober! Tickets: legoworld.nl.

De Grote Schijn in Rotterdam

Beleef een magische herfstwandeling! De Grote Schijn nodigt je tijdens de herfstvakantie uit voor een adembenemende avondwandeling vol audiovisuele pracht. Fluisterende bomen, betoverende lichtprojecties en meeslepende klanken creëren een magisch schouwspel. Laat je tijdens een twee kilometer lange tocht door het donker onderdompelen in een wereld waar natuur, muziek en technologie wonderlijk samenkomen. Een onvergetelijke ervaring voor jong en oud! Te bezoeken van 12 t/m 29 oktober. Tickets: degroteschijn.nl.

Foto/credit: De Grote Schijn

WONDR Experience in Amsterdam

In de herfstvakantie kun je jezelf onderdompelen in de ijzige wereld van Elsa, Anna en Olaf met de nieuwe Frozen Special bij WONDR in Amsterdam. Laat je meeslepen in de sneeuwpret terwijl je een magische nieuwe ruimte verkent die samen met Disney is gecreëerd voor de viering van de 10e verjaardag van Frozen. Naast Frozen zijn er nog 15 andere interactieve kamers. Tickets: wondrexperience.com. Let op: voor kinderen onder de 10 jaar moet je een speciale kidstijd boeken.

Foto/credit: WONDR Experience

Scary Prairie in Attractiepark Slagharen

Hét eerste Wild West Halloween! Durf jij het aan? Van 7 tot en met 29 oktober kunnen familieis overdag griezelen en genieten tijdens Scary Prairie: hét Wild West Halloween-avontuur voor alle leeftijden. Op 8 avonden in oktober blijft het park tot 22:00 uur open voor bezoekers met stalen zenuwen. Tijdens Western Nightmares worden de duistere randjes van het Wilde Westen opgezocht. Tickets: slagharen.com.

Foto/credit: Attractiepark Slagharen

Pannenkoekenhuis Hans en Grietje in Zeewolde

Beleef het sprookje! Te midden van het prachtige Flevolands polderlandschap, in de achtertuin van Amsterdam, is een betoverend sprookje te vinden. Hans & Grietje Pannenkoekenhuis en speelpark ligt in het prachtige Zeewolde, vlak naast de Veluwe en makkelijk bereikbaar vanaf de snelweg. Op 21 en 22 oktober dompel je onder in het verhaal van Grimm en Gruwel. Reserveren: hansengrietjezeewolde.nl.

Foto/credit: Hans en Grietje