IKEA x LEGO®

Yes, de samenwerking waar we ons op hebben verheugd! Ben jij al bij de IKEA geweest? IKEA en LEGO® hebben samen de collectie BYGGLEK uitgebracht. Een reeks producten die spelen en opruimen samenbrengen.

Foto/credit: IKEA

IKEA en LEGO® zien spelen als een essentieel onderdeel van het dagelijks leven: het bevordert creativiteit, vermindert stress en brengt mensen samen. Maar rondslingerend speelgoed brengt ook frustraties met zich mee. Ben je wel eens op een LEGO® gaan staan? Dan weet je precies waar ze het over hebben! Met de BYGGLEK opbergdozen ruim je losse steentjes op én maak je de mooiste creaties op, in en om de doos. Zo hoeven die mooie bouwerken niet gelijk afgebroken te worden.

Foto/credit: IKEA

‘BYGGLEK is meer dan een opbergdoos. Het is opslag en spel met elkaar verweven. BYGGLEK biedt gezinnen een oplossing om ruimte te creëren voor meer spel in hun dagelijks leven.’

Rasmus Buch Løgstrup
Ontwerper bij de LEGO Group

Foto/credit: IKEA

Bij IKEA is er altijd een focus geweest op kinderen en op wonen in kleine ruimtes. LEGO Group staat bekend om hoe zij kinderen over de hele wereld inspireren met spel – en hiermee dragen zij bij aan de ontwikkeling van kinderen. IKEA en LEGO Group brengen met deze collectie hun passie en kennis samen: ze willen meer ruimte in huis creëren voor spelen. De BYGGLEK dozen zijn gemaakt van hetzelfde materiaal als de LEGO® steentjes en gaan jaren mee: van generatie op generatie.

Kijk voor meer informatie op www.ikea.nl of www.lego.com.

Opmerking:
Dit artikel is niet gesponsord #nospon. Wij zoeken onze tips en foto’s altijd zorgvuldig uit. Mocht bepaalde informatie, een credit of link niet kloppen: laat het ons weten, dan passen wij het aan!