Na! Na! Na! Surprise

L.O.L! Surprise! fans opgelet: MGA Entertainment heeft een nieuw merk geïntroduceerd dat volledig op de unboxing trend voortborduurt! Het heet Na! Na! Na! Surprise en wij verwachten dat dit wederom een succes zal worden. Het is absoluut een leuke aanvulling op het huidige unboxing aanbod.

Foto/credit: Style Report

Foto/credit: Style Report

Wij hebben een exemplaar getest. Na het openen van de te leuke verpakking (in de vorm van een koffer) kom je een ballon tegen. Deze ballon blaas je met een rietje op om vervolgens confetti uit de ballon te laten poppen. Enthousiast gegil gegarandeerd! Geeft dat geen rommel, hoor ik je denken? Dat valt wel mee, met een keer stofzuigen is het weer weg.

Foto/credit: Style Report

Foto/credit: Style Report

Dan kan het echte unboxen beginnen, je kunt de verrassingen uit de ballon halen. Wat kun je zoal vinden? Wij kwamen een mooi zacht tasje in de vorm van een tijger tegen. Aan dit tasje zit een clip die je weer vast kunt maken aan bijvoorbeeld een rugtas. Dit is echt een superleuke accessoire die hier meteen in gebruik is genomen! Verder kwamen wij modepop CJ Cuddles tegen. Deze voelt zacht aan. En een outfit bestaande uit een shirt, broek en schoenen.

Foto/credit: MGA Entertainment

Foto/credit: Style Report

Na! Na! Na! Surprise bevat een assortiment van zes poppen met elk een eigen karakter, dierenpoms en stijlvolle mode voor de poppen om te dragen. Maak kennis met Britney Sparkles, Minna Moody, CJ Cuddles, Sarah Snuggles, Aubrey Heart en Roxie Foxy. Verzamel ze alle zes! Je kunt natuurlijk van te voren niet weten welke pop je gaat unboxen. Er zijn er 5 met mooie lange haren en 1 met kort haar. Dus dit kan wel net een tegenvaller zijn voor je kind. Maar dat is het risico van unboxen. En het niet weten wat of wie je krijgt maakt het ook weer leuk. Er staat wel een symbool op de verpakking waarmee je kunt vermijden twee keer dezelfde te kopen. Dat is fijn!

Foto/credit: Style Report

Foto/credit: Style Report

Kortom, onze dochters vonden het superleuk om kennis te maken met Na! Na! Na! Surprise. Deze poppen kunnen trouwens ook goed meedoen in het poppenhuis.

Foto/credit: Style Report

Na! Na! Na! Surprise koop je in de speelgoedwinkel, bijvoorbeeld Intertoys.