Review: Poppenhuis van Bandits & Angels

Het perfecte cadeau!

Voor de verjaardag van mijn dochter ging ik op zoek naar een poppenhuis. Eentje waar ook barbies in kunnen wonen. Mijn poppenmeisje is namelijk gek op barbies. En haar barbiepoppen waren dringend op zoek naar een eigen huis. Toen ik dit grote houten poppenhuis van Bandits & Angels tegenkwam wist ik meteen dat ze hier weg van zou zijn. En ik had gelijk; wat was (en is) ze blij met dit cadeau!

De inrichting van Angels Country House

De kleuren en details van dit stevige poppenhuis zijn echt geweldig. De hoogte van Angels Country House is maar liefst 124 cm! Op de begane grond vind je de keuken en badkamer, op de 1e verdieping de woonkamer en op de 2e verdieping de slaapkamer en het balkon. Er zijn twee trappen, open ramen en een open deur. De meubels zijn van hout en worden meegeleverd. In de keuken is dat een fornuis en tafel met twee stoelen. In de badkamer een bad en wc. In de woonkamer een sofa, salontafel en lamp. In de slaapkamer een hemelbed en op het balkon een schommelstoel, parasol en plant. Ook zit er een houten kat bij.

Waar te koop

Dit poppenhuis heb ik gekocht op www.poppenhuis.nl!

Style Report: Bandits & Angels Dollhouse   Style Report: Bandits & Angels Dollhouse Style Report: Bandits & Angels Dollhouse Style Report: Bandits & Angels Dollhouse Style Report: Bandits & Angels Dollhouse Style Report: Bandits & Angels Dollhouse Style Report: Bandits & Angels Dollhouse Style Report: Bandits & Angels Dollhouse Style Report: Bandits & Angels Dollhouse Style Report: Bandits & Angels Dollhouse Style Report: Bandits & Angels Dollhouse Style Report: Bandits & Angels Dollhouse  Style Report: Bandits & Angels Dollhouse Style Report: Bandits & Angels Dollhouse

Foto’s: Style Report