5x Nieuwe hotels in Nederland 2021

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wat zijn de nieuwste hotels van het land? Hierbij 5 nieuwe en mooie hotels in Nederland, geopend in 2021!

#1. Le Marin Hotels – Rotterdam

Geopend in maart 2021! Klaar om je te verwonderen in en over Rotterdam? Le Marin Hotels maakt het je gemakkelijk als warme, sfeervolle thuisbasis in een stad waar het avontuur op je wacht. Het historische Henegouwerplein in Rotterdam-West is het decor van een nieuw, design stadshotel.

Le Marin Boutique Hotel – Henegouwerplein 56-58 – 3021PN Rotterdam
Ga naar de website van Le Marin Boutique Hotel

#2. Pillows Hotels – Deventer

Geopend in maart 2021! Voel je thuis in tijdloze elegantie en ingetogen luxe in het 19de-eeuwse monumentale Pillows hotel, gelegen aan de IJssel. Hier word je wakker met een onwaarschijnlijk mooi uitzicht, uitkijkend over de meanderende rivier, de historische skyline van Deventer en het vrolijke pontje dat je de hele dag van de ene naar de andere kant van de stad brengt.

Pillows Luxury Boutique Hotel Aan De IJssel – Worp 2 – 7419 AD Deventer
Ga naar de website van Pillows Luxury Boutique Hotel

#3. Hotel Flora Batava – Nieuwersluis

Geopend in maart 2021! Flora Batava is een idyllisch gelegen boutique hotel aan de rivier de Vecht. Het ligt op Buitenplaats de Vijverhof. De bijzondere ligging en geschiedenis nodigt uit om ontdekt te worden!

Rijksstraatweg 6 – 3631 AC – Nieuwersluis
Ga naar de website van Hotel Flora Batava

#4. Postillion Hotels – Rotterdam

Geopend in april 2021! Slapen in Postillion Hotel Rotterdam betekent slapen op een historische locatie met een modern uitzicht. Wil je wakker worden met de Coolsingel aan je voeten? Boek dan een kamer in Postillion Hotel Rotterdam. Ideaal als je een congres, evenement of meerdaagse meeting bezoekt, maar ook fijn voor een weekendje weg. Want Rotterdam staat dan wel bekend als werkstad: je kunt er ook prima ontspannen.

Postillion Hotels – Beursplein 37 – Meent 110 – 3011 AA Rotterdam
Ga naar de website van Postillion Hotels

#5. The Market Hotel – Groningen

Geopend in mei 2021! The Market Hotel Groningen is de ideale uitvalsbasis voor avontuur, gezelligheid en cultuur. Het kloppend hart van Groningen ligt aan je voeten. Ontmoet vrienden voor een borrel of geniet van een uitgebreid diner in het stijlvolle café-restaurant Willem Albert.

The Market Hotel Groningen – Grote Markt 31 – 9712 HS Groningen
Ga naar de website van The Market Hotel Groningen

Opmerking:
Dit artikel is niet gesponsord #nospon. Wij zoeken onze tips en foto’s altijd zorgvuldig uit. Mocht bepaalde informatie, een credit of link niet kloppen: laat het ons weten, dan passen wij het aan!