De 3 allerleukste tienerpoppen!

Tienerpoppen gaan al heel wat jaren mee. Elk jaar worden ze weer mooier en hipper. We hebben de drie mooiste van dit moment op een rij gezet. Leuk voor een verjaardag of zomaar, omdat we in deze vervelende coronatijd ook wel wat extra mogen geven of krijgen.

#1. DANCE Series van L.O.L. Surprise!

Krijgt jouw kind ook maar niet genoeg van dansen? Ga dan voor de L.O.L. Surprise! Dance Dance Dance OMG-modepoppen. Ze zien er stuk voor stuk echt prachtig uit. Aan elk detail is gedacht, tot aan de mooie nagels toe. Aan de doos kun je zien welke pop je koopt, dus dat is mooi als je meerdere wilt kopen. Uitpakken is een feestje. De tv-verpakking met bewegend beeld zodra je aan het lipje trekt. Er zit een mooi outfit en vele verrassingen bij. Er zit ook een lamp bij, schijn hiermee op de pop om allerlei blacklight verrassingen te ontdekken. Oh, en de verpakking kun je als dansvloer gebruiken. Superleuk!

Tip: L.O.L. TikTok Dance Academy!
Op 7 april lanceert L.O.L. de TikTok Dance Academy! Hier kan je terecht om dansjes te leren van je favoriete Belgische en Nederlandse TikTokkers. Dit zijn onder andere Meisje Djamilla, Maude Van Der Vorst, Ella Kasumovic, Hailey Bonduwe, Luna Dupont, Yara De Smedt en Jessie Selis! Zit jouw favoriet er tussen? Ga dan zeker naar de website om het te checken! Wil jij ook de beste TikTok danser(es) worden? Of ben je die al? Toon dan je dansmoves en win een VIP L.O.L Surprise! Dance-pakket! 

#2. Rainbow High

Maak kennis met kleurrijke persoonlijkheden met ieder een eigen unieke, modieuze stijl en gedurfde vibes. Als ze op een rij staan, creëren ze een regenboog. Zo leuk! In de wereld van Rainbow High wordt iedereen aangemoedigd om zijn of haar ware kleuren te tonen en creatief te zijn. In de doos kwamen wij naast een mooie pop ook twee outfits, een kam, kledinghangers en een standaard (om de pop te laten staan) tegen.  Het haar is prachtig en ook lekker veel. Ook bij deze pop is tot in detail mooi afgewerkt.

Tip: de haren kunnen hard aanvoelen door haarlak. Was dit even uit met water en laat het goed drogen. Daarna kun je het kammen!

#3. Na! Na! Na! Surprise Teen Dolls

Na! Na! Na! Surprise fans opgelet: er is weer een nieuwe serie! Het is de Sparkle Series 1. Na het openen van de te leuke verpakking kom je een ballon tegen. Deze ballon blaas je met een rietje op om vervolgens confetti uit de ballon te laten poppen. Dit is echt een superleuke manier van unboxing! Geeft dat geen rommel, hoor wij je denken? Dat valt wel mee, met een keer stofzuigen is het weer weg. Wat kun je zoal vinden? Wij kwamen een mooi pinguin tasje met glinsterende lovertjes tegen. Aan dit tasje zit een clip die je weer vast kunt maken aan bijvoorbeeld een rugtas. Dit is echt een superleuke accessoire die hier meteen in gebruik is genomen! Verder kwamen wij modepop Andre Avalanche tegen, de stoere jongen van het stel. De pop voelt zacht aan. En een snowboard outfit bestaande uit een jasje, shirt, broek, schoenen (geparfumeerd!) en muts.

Kopen

Alledrie de poppen kunnen trouwens ook goed meedoen in het poppenhuis, helemaal leuk!

Te koop bij de grotere speelgoedwinkels en webshops!