De zus van BABY born

Heb jij een poppenmoeder thuis? Al eens kennis gemaakt met de grote broer of zus van BABY born? Wat ons betreft een must voor elke poppencollectie!

Foto/credit: Style Report

Wij hebben de grote zus met lang bruin haar ontvangen. Ze draagt een leuk outfit: shirt met love erop, rokje, legging en te gekke mintgroene schoenen met vleugels.

Soft touch en flexibele knieën

Foto/credit: Style Report

Ze heeft net als BABY born een soft touch lijf. Haar lijfje is dus stevig, maar voelt echt heel zacht aan. Heel anders dan de poppen van ´vroeger´. Door haar flexibele knieën kan ze zelfstandig staan, helemaal leuk! Voor de allerkleinste poppenmoeders zal het overigens nog wel lastig zijn om haar te laten staan hoor. Maar dat geeft niet, zitten kan ze ook heel goed!

Waterpret

Foto/credit: Style Report

Ze kan drinken uit haar flesje en als je op haar borst drukt begint ze te huilen. Zonder geluid (vinden wij heel fijn!), maar met echte tranen (vinden de kinderen heel fijn!). Bereid je voor op urenlang waterpret, want je kunt haar ook in bad doen.

Prachtige haren

Foto/credit: Style Report

Kam haar mooie lange haren, creëer een te gek kapsel en kleedt haar aan, nog even wat drinken en dan samen naar de stad. Oh wacht, struikelt ze nou? Daar komen de tranen. Even knuffelen en alles is weer goed. Kinderen hebben hele verhalen met zo’n pop, echt geweldig!

Kledingruil

Foto/credit: Style Report

Leuk detail: ze heeft dezelfde kledingmaat als haar kleine zusje, dus ze kunnen van kleding ruilen! Net echte zussen ;-). Ook heeft ze een heel schattig armbandje, en is er eenzelfde armbandje voor de poppenmoeder. Te leuk!

Inhoud

Foto/credit: Style Report

Alleen de doos al is een feestje! Lekker groot, met gezellige kleurtjes. Wat zit er allemaal in?

– Pop van 43 cm met kleren (t-shirt, rok en legging)
– 1 paar schoenen
– 1 flesje
– 4 haarspeldjes
– 2 haarwokkels
– 1 borstel
– 1 armbandje voor pop en 1 armbandje voor poppenmoeder

Kopen?

Foto/credit: Style Report

BABY born is sinds 1991 op de markt en heeft sindsdien menig poppenmoeder en/of -vader hart veroverd. Onze poppenmoeder is gek op BABY born Soft Touch Sister. Nog op zoek naar een (poppen)cadeau voor de feestdagen? Hiermee zit je zeker goed. Check Bol.com, Intertoys of een van de andere speelgoedwinkels.

Opmerking
Voor het schrijven van dit artikel heeft Style Report een product ontvangen. Ons enthousiasme over dit product klopt helemaal, wij plaatsen alleen artikelen van producten waar wij volledig achter staan. Foto’s zijn gemaakt door Style Report, tenzij anders aangegeven onder de foto.