Dino´s op Duinrell

Op zoek naar een leuk uitje met kinderen deze herfst? De hele maand oktober staan er mega grote dino’s verstopt op Duinrell! Naast alle veertig attracties en 21 glijbanen in het Tikibad, kun je tijdens je bezoek aan dit leuke familiepretpark nu dus ook speuren naar twintig levensgrote én bewegende dinosaurussen. Sta oog in oog met een T-Rex en andere prehistorische reuzen. Maar pas op: ze bewegen en kunnen héél hard brullen!

Style Report heeft vandaag een kijkje genomen. Het was een fantastische dag vol dinoplezier,  spannende attracties en waterpret. Kids waren vrij vanwege een studiedag op school én het was regenachtig weer. Het was heerlijk rustig. Lees: geen wachtrijen en non-stop achtbanen. Dat beetje regen kunnen we dan wel aan. Duinrell is leuk voor zowel jong als oud! Wat is er zoal te doen?

Dino Speurtocht

Bij de ingang kun je een speurtocht meenemen. Leuk detail: onderdeel van de speurtocht is om een originele dino-foto (of -video) te maken en deze te delen met hashtag #duinrell via Instagram. Begin november kiest Duinrell de leukste dino-foto uit en de winnaar wint een weekendje weg naar het vakantiepark van Duinrell!

Attracties

Durfals zijn welkom in de Dragonfly. In deze achtbaan van 361 meter lang en met een toppunt van 15 meter hoog vlieg je in een spannende rit als het ware tussen de bomen door.

Foto/credit: Style Report

Ook in de Falcon beleef je de ride van je leven. Loodrecht 22 meter omhoog en in een kaarsrechte duikvlucht weer naar beneden. De looping, kurkentrekkers en onstuimige bochten die je nog te wachten staan, zijn allemaal even heftig. Gegil gegarandeerd!

Foto/credit: Style Report

In de spectaculaire mega-attractie Mad Mill draai je rond en schommel je op grote hoogte heen en weer.

Foto/credit: Style Report

Een ritje meevaren in de Splash is een hele belevenis. Kies voor een open boot of een overdekte boot. Durf je het niet aan? Dan kun je altijd nog van achter een raam naar het indrukwekkende waterballet kijken!

Foto/credit: Style Report

In Wild Wings stap je als een echte piloot in één van de twaalf vliegtuigjes en doe je op 22 meter hoogte je allereerste aerobatics move: de roll! Hoe vaak kun jij over de kop in één vlucht?

Foto/credit: Style Report

Ga je liever niet over de kop? In de kikkerachtbaan zoef je met 40 km per uur door de bochten. En op Schip Ahoi schommel je heen en weer op het grote schip! In het kikkerrad heb je prachtig uitzicht over het park. Verder zijn er ook diverse speeltuinen, treintjes en een leuke carrousel.

Tikibad

Het Tikibad is midden in Duinrell te vinden en zorgt voor eindeloos glijbaanplezier. Voor waaghalzen zijn er razendsnelle glijbanen, voor kinderen is er het supertoffe kids waterpark Playa. In de zomer ook nog een groot buitenzwembad. Let op: door de coronamaatregelen mogen de kluisjes en douches niet gebruikt worden. Je mag je tas meenemen en ergens aan de kant van het zwembad zetten. Dit is echter wel op eigen risico.

Foto/credit: Style Report

Openingstijden

Deze herfst zijn de attracties open van 10:00 tot 16:00 of 17:00 en het Tikibad van 14:00 tot 22:00. Sommige attracties zijn doordeweeks wisselend van elkaar geopend. Bekijk hier de actuele lijst van geopende attracties.

Foto/credit: Style Report

Reserveren

Omdat Duinrell maar een beperkt aantal bezoekers mag ontvangen, is vooraf reserveren noodzakelijk. Je kunt kiezen uit een ticket voor alleen het attractiepark of een ticket voor het attractiepark + 2 uur toegang tot het Tikibad.

Foto/credit: Style Report

Wij hebben genoten van een dagje Duinrell en komen zeker nog eens terug!

Voor meer informatie kijk je op www.duinrell.nl!