Dutch Design Week

Style Report: Dutch Design Week Eindhoven 2016.

Van 22 t/m 30 oktober staat Eindhoven in het teken van de Dutch Design Week. Het grootste design evenement van Nederland. Tijdens deze 15e editie van de Dutch Design Week zijn op meer dan 100(!) locaties in Eindhoven presentaties van ontwerpers te zien.

Style Report: Dutch Design Week Eindhoven 2016.

Het passende thema bij dit jubileumjaar is ‘The Making Of’. Van processen, experimenten en ideeën, tot antwoorden en oplossingen van ruim 2500 designers. Productlanceringen, lezingen, workshops, openingen, exposities, awards, je komt het allemaal tegen. Zo is er ook een bijzondere samenwerking tussen ontwerper Maarten Baas en onder meer chef-kok Sergio Herman in de expositie ‘Maarten Baas makes time’.

Om het nog gezelliger te maken zijn er gedurende het evenement dagelijks liveoptredens op verschillende locaties in de stad. Veel locaties, zoals tentoonstellingen, zijn gratis te bezoeken. Voor een aantal locaties heb je een toegangsbewijs nodig. Je koopt hiervoor online een kaartje voor 17,50 pp (excl. servicekosten). Kinderen t/m 12 jaar zijn gratis. Eenmaal in Eindhoven wissel je dit kaartje in voor een polsbandje en kun je 9 dagen lang alle locaties bezoeken. Ook de liveoptredens (muv de speciale concerten). Met dit polsbandje krijg je tevens 50% korting op de entreeprijs van het Philips museum, huur je gratis een ABN AMRO fiets en ontvang je €5,- korting op de DDW Music Specials (ddw.nl/music).

De Dutch Design Week is de inspiratiebron voor elke designliefhebber! Laat je tijdens deze week overtuigen door de kracht van design. Wij zijn erg benieuwd. Zien we je daar?

Voor tickets en het programma kijk je op www.ddw.nl.