Google Home

Style Report: Google Home.

Google heeft een nieuw product gelanceerd: Google Home. Je persoonlijke assistent voor in de huiskamer. Google Home kan veel voor je doen. Om te beginnen geeft hij antwoord op al je vragen. Google Home staat in verbinding met andere slimme apparaten in huis, zoals bijvoorbeeld je wifi speaker of chromecast. Hij zorgt voor muziek, bedient je televisie en regelt ook je afspraken. Wil je een bepaald nummer horen? Dan hoef je het maar te vragen.

Style Report: Google Home.

Je hoeft alleen maar te beginnen met ‘Ok, Google’ en hij luistert naar je. Vraag naar het weer, de laatste sportuitslagen of inspiratie voor een recept. Google Home zal je ook helpen dingen te herinneren, heeft een alarm en zal je informeren over het laatste filenieuws richting je werk. Ook kan Google Home je lichten bedienen in samenwerking met o.a. Philips. Slim apparaat dus! En een design dat – met keuze uit 7 kleuren – in elke huiskamer past.

Style Report: Google Home.

Op dit moment is Google Home alleen in Amerika verkrijgbaar. Verwacht wordt dat het eind 2016 ook in Nederland verkrijgbaar zal zijn. Tijdens het Made by Google event gisteren werd overigens nog meer aangekondigd. Een nieuwe telefoon bijvoorbeeld, de Google Pixel.

Kijk voor meer informatie op madeby.google.nl/home.