Pocket Editions van Just Games

Just Games heeft van twee populaire spellen nu ook een pocket edition uitgebracht: De Slimste Mens ter Wereld en Wie is de Mol! Deze twee pocket editions zijn klein en dus erg handzaam om mee te nemen op vakantie. Speel het spel in het vliegtuig, op het terras, in je hotelkamer of op het strand. Leuk detail is dat beide spellen ook te gebruiken zijn als aanvulling op de basis bordspellen!

De Slimste Mens ter Wereld

Style Report: De Slimste Mens ter Wereld

Wie is de slimste mens ter wereld? Jij? In de doos vind je kaarten met meer dan 500 vragen, een scoreblok en een zandloper. Je kunt dit spel spelen vanaf 3 spelers. Met 2 spelers kan natuurlijk ook, maar dan haal je zowiezo allebei de finale. De adviesleeftijd is vanaf 12 jaar. In 5 rondes wordt duidelijk wie van jullie gezelschap het slimst is. Elk van de rondes heeft een eigen set kaarten. Dus sorteer voordat je begint.

 

Style Report: De Slimste Mens ter Wereld

Tijdens de vragenrondes krijgt elke speler om de beurt een vraag. Bij een goed antwoord ontvang je seconden. Elke speler houdt zijn eigen score bij. Duur van het spel verschilt natuurlijk per gezelschap, maar ligt gemiddeld rond de 45 minuten. In de eerste ronde verdien je je eerste seconden door de juiste antwoorden te geven. In de tweede ronde geef je razendsnel vier goede antwoorden. In de derde ronde los je de puzzel op terwijl je zojuist verdiende seconden wegtikken. In de vierde ronde geef je weer zoveel mogelijk goede antwoorden. De vijfde ronde is de finale. De twee spelers die na ronde 4 de meeste seconden hebben gescoord, spelen tegen elkaar in de finale. Speel je tegenstander naar 0 seconden en word de Slimste Mens ter Wereld!

Style Report: De Slimste Mens ter Wereld

Spannend spel waarbij je kunt laten zien hoeveel jij weet!

De Slimste Mens ter Wereld is o.a. te koop bij bol.com.

Wie is de Mol?

Style Report: Wie is de Mol

Fan van het programma Wie is de mol? Los het geheim op en ontmasker de Mol! Je kunt het spel spelen met 3 tot 6 spelers. Met 3 personen is wel snel duidelijk wie de Mol is, dus probeer zoveel mogelijk spelers bij elkaar te krijgen voor een spannend spel! De adviesleeftijd is vanaf 12 jaar. Duur van het spel is 45 minuten. In de doos zitten 4 kaartensets van 4 landen. Dit betekent dat na 4 keer spelen je alle codewoorden van de landen al kent, dus dan kun je iemand anders blij maken met dit pocketspel. Het is ook een leuke aanvulling op het basisspel! Lees voordat je begint even goed de beschrijving door. Zo moet je bijvoorbeeld een QR code scannen en heb je dus een telefoon of tablet nodig.

Style Report: Wie is de Mol

Alle spelers hebben 45 minuten de tijd om een codewoord te vinden. Letters worden verdiend door vragen goed te beantwoorden. Als alle vragen zijn beantwoord, blijven er een reeks letters over. Heb je een tip nodig? Dan kun je een joker inzetten. Maar let op, een van de spelers is natuurlijk de Mol. En iedereen vraagt zich af wie dat nu is. De taak van de Mol is om ervoor te zorgen dat de andere spelers het codewoord niet vinden. Dus wellicht kan het codewoord niet gevonden worden. Als het codewoord niet gevonden kan worden, is de Mol de winnaar. Als het codewoord wel gevonden kan worden, is degene met de hoogste score de winnaar.

Style Report: Wie is de Mol

Leuk spel waarbij je waarschijnlijk voor verrassingen komt te staan! Want is de Mol wel degene wie jij denkt dat het is?

Wie is de Mol? is o.a. te koop bij bol.com.