Kinderboekenweek: kom erbij!

De Kinderboekenweek 2018 is van 3 tot en met 14 oktober met het thema vriendschap (kom erbij)!

Kom Erbij

Prentenboek ‘Kom erbij’ is vanaf 3 oktober, de eerste dag van de Kinderboekenweek®, in de boekwinkel te koop voor € 6,95.

Style Report: Kinderboekenweek

Kit en Pelle gaan spelen in het park. Maar vandaag staat daar ineens iets wat er gisteren nog niet was.
‘Op óns veldje nog wel!’ zegt Pelle.
‘Kom, even uitproberen,’ zegt Kit.
‘Nee, niet doen!’ roept Pelle. ‘Op dat bordje staat: Niet aankomen!’
‘Wélk bordje?’ lacht Kit, en ze klimt op het ding.
‘Braaf paardje… Pelle, kom erbij!

De Eilandenruzie

Van 3 t/m 14 oktober 2018 cadeau van je boekhandel bij een besteding van ten minste € 10,- aan Nederlandstalige kinderboeken.

Style Report: Kinderboekenweek

De presidenten van Costa Banana en Costa Kanaria hebben al jarenlang ruzie over een paar onbewoonde eilandjes. Hun vriend Benito Blanco wil dat ze vrede sluiten en vrienden worden, en nodigt ze uit op een klein paradijselijk eilandje. Rosa en Fico mogen mee en ontmoeten Angelino, de zoon van hun vaders grootste vijand. Angelino blijkt heel aardig en al gauw sluiten ze vriendschap, maar is deze nieuwe vriend echt zo betrouwbaar als hij lijkt?

De eilandenruzie is het Kinderboekenweekgeschenk® 2018. Een fantastisch nieuw avontuur met Rosa en Fico, de kinderen van de knotsgekke president Pablo Fernando van Costa Banana. Geschreven door Jozua Douglas, met illustraties van Elly Hees.

Kinderen voor Kinderen

‘Kom erbij!’ is het themalied van Kinderen voor Kinderen voor de Kinderboekenweek 2018. Het liedje gaat over vriendschap, want ook al is iedereen anders – we horen er allemaal bij!

Voor meer informatie over de kinderboekenweek kijk je op www.kinderboekenweek.nl!