Met L.O.L. Surprise! O.M.G. REMIX swingend de winter door!

L.O.L. Surprise! geeft een feestje. Met de nieuwste remix-lijn kom je deze winterdagen in (halve) lockdown wel swingend door! Bij alle producten in deze lijn draait het om muziek. En niet alleen aan de kinderen is gedacht, sommige ouders kunnen zich de bijgeleverde vinyl plaat misschien nog wel van vroeger herinneren.

Foto/credit: Style Report

Wij hebben de L.O.L. Surprise! O.M.G. Remix doll eens van dichtbij bekeken. Het uitpakken is echt een feestje. Te beginnen bij de mooie kleurrijke verpakking. Er zijn maar liefst 4 O.M.G. Remix dolls te verzamelen. Je kunt direct zien wie er in de doos zit, dat is wel fijn. Lonestar is een echte country girl met cowboyhoed, Kitty K is een R&B diva met haar glinsterende jas en bodysuit, Pop BB laat zich inspireren door popmuziek en creëert unieke fashion combinaties en dan hebben we nog Honeylicious; Honeylicious laat zich inspireren door hiphopmuziek en vindt het belangrijk om de perfecte mix te creëren, zowel wat muziek als mode betreft!

Foto/credit: Style Report

Bij het openen van de doos kom je eerst een vinyl plaat tegen. Leg ‘m op de platenspeler (= de doos), draai en er komt muziek uit. Dit is serieus geweldig!

Foto/credit: Style Report

Vervolgens kom je in totaal 25 verrassingen tegen in de doos. Bij ons was dat de mooie Lonestar pop (met 2 schattige vlechten!) met meerdere outfits, schoenen, bril, tijdschrift, gitaar, hoed, oorbellen, kam, etc.  

Foto/credit: Style Report
Foto/credit: Style Report

De pop zelf is heel mooi afgewerkt. Make-up is goed en check haar nagels! Ook de kleding is heel gedetailleerd. Het is gewoon een mooie pop die bij zowel de L.O.L. Suprise! collectie als bij andere modepoppen past. En wordt er niet meer mee gespeeld? Dan is het nog steeds een plaatje om naar te kijken, kan zo regelrecht het L.O.L. museum in!

Foto/credit: Style Report

In dezelfde serie heb je overigens ook L.O.L. Surprise! Remix Hair Flip-poppen, L.O.L. Surprise! Remix Pets, L.O.L. Surprise! O.M.G. Remix 4-in-1 Vliegtuigspeelset en de L.O.L. Surprise! O.M.G. Remix Super Surprise.

Foto/credit: Style Report

Absoluut een aanrader voor de L.O.L. Surprise! of andere modepoppen fans! Het uitpakken is geweldig, maar ook daarna heb je hier plezier van. Er wordt hier volop mee gespeeld. Dus ben je op zoek naar een cadeau voor de feestdagen? Succes gegarandeerd met deze Remix poppen!

Foto/credit: Style Report

Te koop bij oa Bol.com en Intertoys. Kijk voor meer informatie op www.lolsurprise.com.