Na! Na! Na! Surprise Sparkle Series 1

Na! Na! Na! Surprise fans opgelet: er is weer een nieuwe serie! Het is de Sparkle Series 1.

Foto/credit: Style Report

Na het openen van de te leuke verpakking kom je een ballon tegen. Deze ballon blaas je met een rietje op om vervolgens confetti uit de ballon te laten poppen. Dit is echt een superleuke manier van unboxing! Geeft dat geen rommel, hoor wij je denken? Dat valt wel mee, met een keer stofzuigen is het weer weg.

Foto/credit: Style Report

Dan kan het echte unboxen beginnen, je kunt de verrassingen uit de ballon halen. Wat kun je zoal vinden? Wij kwamen een mooi pinguin tasje met glinsterende lovertjes tegen. Aan dit tasje zit een clip die je weer vast kunt maken aan bijvoorbeeld een rugtas. Dit is echt een superleuke accessoire die hier meteen in gebruik is genomen!

Foto/credit: Style Report

Verder kwamen wij modepop Andre Avalanche tegen, de stoere jongen van het stel. De pop voelt zacht aan. En een snowboard outfit bestaande uit een jasje, shirt, broek, schoenen (geparfumeerd!) en muts.

Foto/credit: Style Report

Na! Na! Na! Surprise bevat een assortiment van zes poppen met elk een eigen karakter, dierenpoms en stijlvolle mode voor de poppen om te dragen. Maak kennis met Andre Avalanche, Krysta Splash, Marina Jewels, Becky Buckaneer, Sailor Blu en Daria Duckie. Verzamel ze alle zes!

Foto/credit: MGA Entertainment

Je kunt natuurlijk van te voren niet weten welke pop je gaat unboxen. Er zijn er 5 met mooie lange haren en 1 met kort haar. Dus dit kan wel net een tegenvaller zijn voor je kind. Maar dat is het risico van unboxen. En het niet weten wat of wie je krijgt maakt het ook weer leuk! Er staat wel een symbool op de verpakking waarmee je kunt vermijden twee keer dezelfde te kopen. Dat is fijn! Deze poppen kunnen trouwens ook goed meedoen in het poppenhuis.

Foto/credit: Style Report

Na! Na! Na! Surprise kun je online kopen bij de meeste speelgoedwinkels!

Opmerking
Voor het schrijven van dit artikel heeft Style Report een product ontvangen. Ons enthousiasme over dit product klopt helemaal, wij plaatsen alleen artikelen van producten waar wij volledig achter staan. Foto’s zijn gemaakt door Style Report, tenzij anders aangegeven onder de foto.