Nieuw: L.O.L. Surprise! O.M.G. Styling Head

Heb jij een L.O.L. Surprise! fan in huis? Dan is de nieuwe O.M.G. Styling Head een fantastische aanvulling op jullie L.O.L. verzameling! Met dit kaphoofd kan je kleine styliste zich helemaal uitleven met het creëren van de mooiste kapsels.

Foto/credit: Style Report Foto/credit: Style Report

De Styling Heads zijn in 2 personages te verkrijgen: Neonlicious en Royal Bee. Beide versies bevatten haarstukken in meerdere kleuren die je kunt opplakken en weer eraf kunt halen. Wij hadden Neonlicious in de doos zitten. Het unboxen kan beginnen! Alleen al alle accessoires uitpakken is een feestje. Handig: de elastiekjes, speldjes, haarband etc kun je in de lade onder de pop bewaren.

Foto/credit: Style ReportFoto/credit: Style Report Foto/credit: Style ReportFoto/credit: Style Report

Elk haarstuk heeft folie over een plakrand. Haal de folie eraf om het haarstukje op het hoofd te plakken. Let op: gooi de folie niet weg! Deze dien je namelijk weer op de plakrand te plakken als je het haarstukje niet gebruikt. Als je alle haarstukjes gebruikt heeft Neonlicious heen volle bos met kleurrijk en krullend haar. Vervolgens kun je eindeloze nieuwe stijlen creëren.

Foto/credit: Style ReportFoto/credit: Style Report
Is de pop toe aan wat andere make-up? Pak dan een ijsklontje en smeer deze op ogen, wenkbrouwen en lippen. Een doekje met warm water zorgt ervoor dat de make-up weer verdwijnt. Magisch!

Foto/credit: Style ReportFoto/credit: Style Report

Onze meiden waren dolenthousiast bij het zien van de O.M.G. Styling Head. Van uitpakken tot haarstukjes plakken en kapsels creëren, ze vonden het allemaal fantastisch. En het staat superleuk in de meidenkamer!

Een aanwinst voor de L.O.L. fans! Te koop bij o.a. Intertoys.