Hoog knuffelgehalte met Na! Na! Na! Surprise

Ja hoor, het is weer tijd voor een overload aan glam van Na! Na! Na! Surprise! De nieuwe reeks aan modepoppen en accessoires bieden een enorm hoog pluche-, mode-, en knuffelgehalte. En uiteraard een look die altijd is geïnspireerd op hun favoriete dieren.

Wij hebben de 3-in-1 Backpack Bedroom mogen uitpakken. Deze schattige, zachte speelset bevat een stijlvolle rugzak, een schattige slaapkamerspeelset en een limited edition-modepop. Verkrijgbaar in twee uitvoeringen. Superleuk en cute weer!

Zoals je gewend bent zit ook deze surprise set weer vol verrassingen. Wij hadden de Jennel Jaguar set. Het is een mooie zachte modepop. Ze heeft prachtig lang haar en draagt een schattige jaguarmuts (die overigens niet af te doen is). De rugzak is echt zo schattig! Zacht, pluizig en ook in Jaguar stijl. Het uitpakken is als altijd een feestje voor de kinderen. De ene na de andere verrassing komt tevoorschijn, en allemaal afgestemd op het thema van de set.

En weet je wat nou zo leuk is? Als je de rugzak opent kun je er een slaapkamer speelset van maken! Inclusief bed, kussens, deken, kledingkast met hangers, nachtkastje, spiegel en haarborstel. De foto op de doos doet overigens vermoeden dat er ook een muts voor een kind in zit. Er staat duidelijk op dat deze niet inbegrepen zit. Kinderen lezen dat echter niet en kunnen het een teleurstelling vinden dat er geen bijpassende muts voor henzelf bij zit. Even iets om rekening mee te houden!

Foto/credit: Style Report

De rugzak wordt er hier regelmatig bij gepakt en staat op andere momenten te pronken in de kinderkamer. Een unieke speelset om te verzamelen! Te koop bij o.a. bol.com en Intertoys. Kijk voor meer informatie over Na! Na! Na! Surprise op MGA Entertainment.

Opmerking
Voor het schrijven van dit artikel heeft Style Report een product ontvangen. Ons enthousiasme over dit product klopt helemaal, wij plaatsen alleen artikelen van producten waar wij volledig achter staan. Foto’s zijn gemaakt door Style Report, tenzij anders aangegeven onder de foto.