Poopsie Slime Alert!

Slijm, welk kind is er niet gek op? En dat in combinatie met poep maakt het helemaal een groot feest bij de kinderen! Er is nu een mooie toevoeging aan de Poopsie Slime Surprise-lijn, namelijk de Poopsie Surprise Llama™. Ook deze Poopsie Surprise met 20 verrassingen poept op magische wijze slijm. Ze heeft een prachtige parelachtige look en is verpakt in een groot frisdrankblik, het ziet er weer echt geweldig uit!

Poopsie Slime Surprise Llama

Er zijn twee verschillende lama’s: Pearly Fluff en Bonnie Blanca. Je weet van te voren niet welke je krijgt. Maar dat geeft ook niet, beide zijn te schattig.

Poopsie Slime Surprise Llama

Wij maakten het frisdrankblik open en kwamen daarin Pearly Fluff tegen. Wat is ze mooi! Ze zit op een potje in het frisdrankblik. Haar mooie grote ogen met lange wimpers kijken je lief aan. En haar eenhoorn en schattige sparkle shirt maken het af. Eerst alle verrassingen uitpakken en dan aan de slag voor eenhoornpoep. De verpakking bevat een Poopsie Surprise Llama™, parodiefles, lepel, verzamelbare sleutelhanger, T-shirt, luier, glittertoilet, 4 eenhoornvoer-slijmzakjes, 4 magische zakjes, 4 glanszakjes, 1 sprankelzakje en 1 maatbeker.

Poopsie Slime Surprise Llama

Kijk voor de eerste keer even goed met je kind mee. Dan weet je zeker dat er niets van de kostbare magische poeder verloren gaat. Wij pakten de handleiding erbij en gingen aan de hand daarvan aan de slag. Beginnend met de draaiknop op de achterkant naar voerstand te draaien. Dit is een hele belangrijke stap, anders loopt het voer straks weer uit haar mond ipv in haar maag.

Poopsie Slime Surprise Llama

Vervolgens maak je een zakje eenhoornglans open en doe je dit in het losse bakje van het potje. Deze eenhoornglans kun je met een lepel aan de lama voeren. De lepel is zo gemaakt dat deze handig in de mond van de lama kunt draaien. Daarna vul je de maatbeker met 5 ml water. Ook dit water voer je met de lepel aan de lama. Heerlijke bezigheid voor de kinderen. Vervolgens zet je het bakje weer terug in het potje.

Poopsie Slime Surprise Llama

De inhoud van het zakje eenhoornvoer schud je in de beker. Daarbij doe je 25ml water. Dop erop en zo’n 30 seconden schudden. Dan hou je de lama wat naar achter en geef je haar de beker. Knijp erin tot deze helemaal leeg is. Vervolgens draai je de knop op de achterkant naar beweegstand en laat je de lama een paar radslagen doen. Dit hoeft maar 15 seconden.

Poopsie Slime Surprise Llama

Zet d’r op het potje en druk op haar hartvormige navel. En jawel, ze poept! Dit is echter nog heel waterig slijm. Dan komt nu het moeilijkste van alles: wachten! Laat het slijm 20 minuten staan en je hebt wat dikker slijm waar goed mee gespeeld kan worden.

Poopsie Slime Surprise Llama Poopsie Slime Surprise Llama

Als laatste kun je nog wat eenhoornmagie en sprankels aan het slijm toevoegen. Even er doorheen kneden en je slijm is weer heel anders van kleur. Bewaren doe je in de leuke sleutelhanger die erbij zit. Schoonmaken gaat makkelijk door de lama even door te spoelen en aan de achterkant een bakje te verwijderen om schoon te maken. Een mooi klusje als je toch moet wachten tot het slijm dikker is geworden.

Poopsie Slime Surprise Llama

De slijmrage is van alle tijden en zal nog wel even doorgaan. De Poopsie Surprise Llama™ is absoluut een topper voor alle slijm- en verzamelfans. Is alle poeder op? Dan kun je de pop nog leuk ter decoratie neerzetten. Samen bij de kleinere verzameldieren. Of je kunt de lama gewoon water geven en haar laten plassen. Weer eens wat anders dan de standaard interactieve pop. Hier thuis inmiddels een aantal keer succesvol slijm gemaakt en ondertussen hele verhalen met de Poopsie Surprise Llama™. Heel leuk!

Nog op zoek naar een cadeau voor de feestdagen? De Poopsie Surprise Llama™ is te koop bij o.a. bol.com.