Review: Meet Miss Glam! O.M.G!

Het blijft elke keer weer een feestje om een L.O.L. Surprise! pakket uit te pakken. Zo ook Miss Glam. Van de mooie verpakking tot de confetti en van de mooie pop tot de 20 verrassingen, de kinderen zijn echt razend enthousiast!

Foto/credit: Style Report

Wie is Miss Glam? Miss Glam is de allereerste O.M.G. modepop met het L.O.L. Surprise! thema. Ze is uitgebracht ter ere van de verjaardag van L.O.L. Surprise! Miss Glam geeft een waanzinnige surpriseparty voor haar verjaardag en iedereen is uitgenodigd.

Foto/credit: Style Report

Je kunt haar outfits mixen en matchen om verschillende looks te creeeren. Heb je meerdere O.M.G. modepoppen? Dan kun je onderling kleding ruilen. Het leuke aan deze series is trouwens ook dat je de verpakking kunt gebruiken als speelset. Zo hoeft niet alles meteen de prullenbak in!

Foto/credit: Style Report

De pop zelf is echt heel mooi afgewerkt, met als alle andere O.M.G. modepoppen! Het is een echte glam pop, die tutu is geweldig! En dan de accessoires als de mooie tas, bril en handschoenen. Goede make-up, prachtig haar en dan die nagels… Ook de kleding is heel gedetailleerd.

Foto/credit: Style Report

Volgens ons kidspanel een absolute aanrader en geweldige toevoeging voor het L.O.L. Surprise! assortiment. Te koop bij oa Bol.com en Intertoys. Kijk voor meer informatie op www.lolsurprise.nl.