Rijdend speelgoed

Style Report: Speelgoed van Animal Riding BVHebben jullie de dieren van Animal Riding al eens gezien? Het zijn pluche dieren waar je echt op kunt rijden. Cool! Veel kinderen dromen van een eigen paard. En wie wil nou niet een eigen olifant, tijger of zebra?
Style Report: Speelgoed van Animal Riding BV De dieren van Animal Riding bieden niet alleen leuke en fantasieprikkelende speelmomenten, maar zijn ook een goede aanvulling op de gezonde activiteit en motorische ontwikkeling. Door je eigen bewegingen kun je namelijk rijden op dit dier. Geen batterijen nodig, alleen je eigen kracht.

Style Report: Speelgoed van Animal Riding BVDe dieren hebben een robuuste, roestvrijstalen stalen frame. De gebruikte materialen zijn van hoge kwaliteit en bestand tegen vuil en regen. Dat is altijd fijn. Je mag er natuurlijk niet mee deelnemen in het verkeer, maar je kunt er wel in je eigen tuin mee rijden. Of gewoon binnen. De dieren zijn geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en verkrijgbaar in 3 maten.
Style Report: Speelgoed van Animal Riding BVHoe gaaf is trouwens deze sprookjesachtige eenhoorn voor kleine prinsessen?


Wat een leuk speelgoed. Meer heb je ook gewoon niet nodig, met zo’n dier en wat fantasie ben je als kind een hele dag zoet. Voor meer informatie kijk je www.animal-riding.com.