Smells Like Home

Hou jij van een lekkere geur in huis? Ik ben er dol! En niet alleen thuis trouwens. Zodra ik een hotel binnenstap met de juiste geur, ben ik gelijk enthousiast. Heerlijk! Ik ben op dit moment verslaafd aan de geuren van Rituals.

Style Report: Rituals
Mijn favoriete geuren zijn die van de private collection: Woody Vanilla en Green Cardemom. En niet alleen de geuren zijn lekker, de fles staat ook nog eens heel mooi en sjiek in je interieur.

Style Report: Rituals
Rituals is ervan overtuigd dat geuren zorgen voor ontspanning en welzijn. Daarom bieden zij tal van stijlvolle manieren om je huis te vullen met heerlijke natuurlijke geuren. Van geurstokjes en interieurparfums tot maître du parfum: je kunt in elke ruimte van je huis genieten van je favoriete geur.

Style Report: Rituals

Kijk voor meer info op www.rituals.nl