Cadeautip: VTech KidiZoom Vloggercam

Succesvol vlogger worden, welk kind wil dat nou niet? VTech ontwikkelde een leuke camera waarmee zelfs kleine kinderen (vanaf een jaar of vijf) kunnen bouwen aan hun sterrenstatus. Met de leukste vlogs, filmpjes en foto’s die ze helemaal zelf maken en bewerken. Wij waren benieuwd!

Speelgoed van het Jaar 2020

Foto/credit: Style Report

De VTech KidiZoom vloggercam is winnaar Speelgoed van het Jaar 2020 in België en wat ons betreft is dit helemaal terecht. Het is absoluut een hit hier in huis! De camera is uitgevoerd in stoer blauw, leert hoe je filmt, bewerkt, monteert en deelt. In de stevige behuizing (die gelukkig tegen een stootje kan!) gaat een verstelbare flip-up lens schuil, om eenvoudig een selfie-video vast te kunnen leggen. De standaard is tevens als handvat voor je selfies te gebruiken.

Veel opties

Foto/credit: Style Report

Een 2,4 inch lcd-kleurenscherm, 256 MB geheugen (uit te breiden met een microSD-kaart) en meer dan 20 opties en thema’s, zoals coole en grappige effecten en achtergronden, om zowel foto’s als video’s te bewerken.

Makkelijk in gebruik

De camera is makkelijk te gebruiken. Na het uitpakken gingen onze kinderen gelijk aan de slag en konden zonder uitleg direct filmen en bewerken. Alle functies hebben ze zelf uitgevonden. Ook het filmen en bewerken ging zonder hulp of boekje. Kijk, daar worden wij ouders blij van!

Green screen

Foto/credit: Style Report

Weet je wat deze camera nou zo speciaal maakt? Het wordt geleverd met een green screen. Dit groene doek zorgt ervoor dat je coole tricks kunt uitvoeren. Het green screen werd bij ons aan de deur gehangen en de camera op het bijgeleverde statief gezet.

Vlogs met sterrenstatus

Foto/credit: Style Report

Met behulp van het groene doek konden ze de achtergrond veranderen, van kleding veranderen, zichzelf laten verdwijnen of zelfs verdubbelen! Daarnaast namen ze het weerbericht op en speelden in een film. Het was echt lachen, gieren, brullen, zo leuk! Creativiteit, zelfvertrouwen en humor staan dan ook centraal bij deze camera.

Veelzijdig

Foto/credit: Style Report

Deze camera is nog veelzijdiger en leuker dan wij hadden gedacht. De kinderen zijn er echt dol op. Afgelopen week werd elke dag de camera gepakt en zorgde het ook voor prima achterbankvermaak in de auto. En zijn ze het filmen even beu? Dan zitten er nog 3 spelletjes op. Fijn trouwens dat er geen batterijen in zitten. Met de bijgeleverde kabel is de batterij in een paar uurtjes volledig opgeladen. De batterij kan ongeveer 2 uur mee.

Het cadeau voor de feestdagen!

Tip: koop er een extra geheugenkaartje bij, dan kun je meer opslaan en ook video’s op hogere resolutie maken. Oh, en denk je dat deze camera alleen voor kleine kinderen geschikt is? Onze 10-jarige, die in bezit is van een telefoon, was ook nog verrast hoe leuk deze camera is. Absoluut een tip dus voor de feestdagen!

Waar te koop?

Te koop bij oa Bol.com en Intertoys. Kijk voor meer informatie op www.vtechnl.com.