Winnaar Speelgoed van het Jaar: LEGO Friends Magische Kermisachtbaan!

Welkom op de kermis van Heartlake City, waar de show bijna van start gaat! Zit je klaar? Laat je betoveren door deze prachtige bouwset van LEGO Friends. De Magische Kermisachtbaan bevat 2 kermisattracties, een goochelshow en nog meer trucs. Deze bouwset is voor alle kinderen die van magie en snelheid houden. Echt een superleuke en zeer uitgebreide set!

Foto/credit: Style Report

In de met stof beklede tent vindt de goochelshow plaats. Met de toverkast kun je iemand laten verdwijnen, met de toverkist kun je spullen laten verdwijnen, je kunt ballonnen opblazen en je kunt jongleren. Bovenop de tent zit een konijn die in en uit de hoed kan. In de torens naast de tent kun je wat popcorn halen of even opgemaakt worden voordat de show begint. Na de goochelshow stap je in de (te schattige) konijnenachtbaan. Oh, en vergeet dan niet tijdens de rit te lachen naar de camera! Daarna kun je nog even duizelig worden in het rad. Leuk zijn trouwens ook de glow-in-the-dark stenen, dus check de set even in het donker.

De doos alleen al is een feestje, kinderen worden zo enthousiast bij het zien van zo’n grote doos! Het is geen moeilijk bouwwerk en ook prima door jongere kinderen in elkaar te zetten. De instructies zijn heel duidelijk. Fijn ook dat de zakjes genummerd in de doos zitten. De set is aardig groot, dus kinderen zijn hier wel even zoet mee.

Weet je wat nou zo leuk is aan deze set? Het speelplezier blijft daarna nog heel lang hangen. Hier in iedergeval wel. Door de achtbaan en goocheltrucs is het gewoon heel leuk om na het bouwen nog mee te spelen. Ze kunnen er lekker hun fantasie in kwijt. Dus zoek een mooi plekje voor deze kermisattractie!

Kwalitatief vinden wij dit weer een hele goede set van LEGO. Het heeft mooie kleuren, een leuk thema en door de goocheltrucs, bewegende onderdelen en glow-in-the-dark stenen heeft de set echt wat extra’s. Onze kinderen spelen er dan ook met veel plezier mee. Wat ons betreft een terechte winnaar van Speelgoed van het Jaar!

Foto/credit: Style Report

Absoluut een aanrader voor de feestdagen, verjaardagen, of gewoon omdat het kan 😉

Te koop bij o.a. Bol.com en Intertoys.

Opmerking
Voor het schrijven van dit artikel heeft Style Report een product ontvangen. Ons enthousiasme over dit product klopt helemaal, wij plaatsen alleen artikelen van producten waar wij volledig achter staan. Foto’s zijn gemaakt door Style Report, tenzij anders aangegeven onder de foto.