Winnaar Speelgoed van het Jaar: De Volkswagen T1 Campingbus van Playmobil

Hij is al decennia lang een icoon op de weg: de Volkswagen T1 Campingbus. Wat een plaatje is het toch! Niet voor niets genomineerd voor speelgoed van het jaar. Het is tijd voor een roadtrip! De campingbus is volledig uitgerust met zithoek, minikeuken, liggedeelte en veel bergruimte.

Foto/credit: Playmobil

De Playmobil-versie van de klassieke kampeerbus heeft veel iconische details. Het authentiek vormgegeven interieur wordt zichtbaar wanneer het dakgedeelte wordt geopend. Alle details zijn echt prachtig. Dit maakt deze Playmobil set niet alleen een favoriet voor kinderen, maar ook voor hun ouders.

Foto/credit: Style Report

Het interieur van de T1 biedt een klaptafel met twee stoelen en een spoelbak met koelkast. De bank met een typisch jaren 60 ruitpatroon kan worden omgebouwd tot een slaapbank voor twee personen. Ook de zijdeuren kunnen geopend worden, met een plank voor de boodschappen erin en een uitklapbare plank en een spiegel geïntegreerd in de andere deur.

Foto/credit: Style Report

De speelset bevat twee Playmobil figuren, een Volkswagen T1 kampeerbus met afneembaar dak, koffers, gedetailleerd interieur, zijdeuren die open kunnen met spiegel en ruimte voor boodschappen en vele andere leuke extra’s.

Het in elkaar zetten duurt even, maar dan heb je ook wat. Niet alleen leuk om mee te spelen, ook een plaatje om naar te kijken!

Te koop bij o.a. Bol.com en Intertoys.

Opmerking
Voor het schrijven van dit artikel heeft Style Report een product ontvangen. Ons enthousiasme over dit product klopt helemaal, wij plaatsen alleen artikelen van producten waar wij volledig achter staan. Foto’s zijn gemaakt door Style Report, tenzij anders aangegeven onder de foto.